A Futile and Stupid Gesture (2018)

Loading...


Loading...

A Futile and Stupid Gesture (2018)

284
Viti: 2018 Cilësia: HD

Përshkrimi

Në vitet '70 dhe '80, suksesi dhe influenca e 'Llamba Kombëtare' krijon një perandori të re mediatike të mbikëqyrur në mënyrë brilante dhe të trazuar nga Dag Kenei.