Frozen (2010)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Frozen (2010)

9830
Viti: 2010 Cilësia: HD

Përshkrimi

Tre skiatorë bllokohen në një teleferik, dhe janë të detyruar të bëjnë zgjedhje jete apo vdekje qe duhet provuar a janë të dobishme se sa të ngrihen të gjalle.