Friday the 13th (2009)

Loading...

Friday the 13th (2009)

307
Viti: 2009 Cilësia: HD IMDb: 5.6

Një grup adoleshtësh të rinj zbulojnë një kamp të paautorizuar në liqenin e kristaltë, ku shumë shpejt hasin Xheison Vurhis-in dhe qëllimet e tij vdekjeprurëse.