Forsaken (2015)

Loading...

Forsaken (2015)

5355
Viti: 2015 Cilësia: HD

Përshkrimi

Kejfër dhe Donald Sathërlend ndajnë ekranin në këtë film perëndimor për një armëmbajtës të zemëruar, i cili përpiqet të pajtohet me babain e tij të largët ndërkohë që komuniteti i tyre është i rrethuar nga marrës tokash të pashpirt.