Everything Must Go (2010)

Loading...

Everything Must Go (2010)

3967
97 min
Viti: 2010 Cilësia: HD

Përshkrimi

Gjerat nuk janë në vije kur një i alkoolizuar humbë gruan dhe punën e tij, duke u përpjekur ai te mbaje lidhjen gjerat ndryshojnë kur një fqinje i ri mund të jetë çelësi për kthimin e tij...