Edge of Darkness (2010)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Edge of Darkness (2010)

2722
Viti: 2010 Cilësia: HD

Përshkrimi

Ndërsa detektivi Tomas Kreivën heton vdekjen e vajzës së tij aktiviste, ai nuk zbulon vetëm jetës sekrete të saj, por edhe një mbulim korporate dhe një marrëveshje të fshehtë qeveritare që punëson një agjent me detyrën e fshirjes së provave...