Dunkirk (2017)

Loading...

Dunkirk (2017)

3496
Viti: 2017 Cilësia: HD

Përshkrimi

Filmi tregon historinë e ushtarëve britanikë, francezë dhe holandezë të bllokuar në brigjet e Dankrikut nga gjermanët..