Drift (2013)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Drift (2013)

3470
113 minuta
Viti: 2013 Cilësia: HD

Përshkrimi

Në vitet 70-të beteja e dy vëllezërve dallgë vrasës, një shoqëri konservatore dhe motorristët e pamëshirshëm bëjnë që të fillojë industria e sërfit modern.