Draft Day (2014)

Loading...


Loading...

Draft Day (2014)

2700
110 min
Viti: 2014 Cilësia: HD

Përshkrimi

Ditën e Përzgjedhjes NFL, menaxheri i përgjithshëm Soni Uiver (Costner) ka mundësinë të shpëtojë futbollin në Klivland kur shkëmben zgjedhjen e parë. Ai duhet të vendosë shpejt çfarë do të sakrifikojë për të ndjekur përsosmërinë, teksa jeta e tij personale dhe profesionale mjegullohet në një ditë për disa qindra të rinj me ëndrrën për të luajtur në NFL.