Downsizing (2017)

Loading...

Downsizing (2017)

2035
135 minuta
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 5.7

Një satirë shoqërore në të cilën një njeri kupton se do të kishte një jetë më të mirë nëse do të zvogëlohej, duke u bërë pesë centimetra i gjatë, duke e lejuar atë të jetojë jetën midis pasurisë dhe shkëlqimit.