Dog Pound (2010)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Dog Pound (2010)

328
91 min
Viti: 2010 Cilësia: HD

Përshkrimi

Tre delikuentë të mitur janë dënuar në institucionin korrektues ku ata ndeshen me dhunë bandash, vdekje, dhe ngacmimet nga stafi dhe të burgosur të tjerë.