Dode Hoek (2017)

Loading...

Dode Hoek (2017)

311
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 6.4

Xhan Verbik, drejtuesi i skuadrës së drogës në Antuerp, drejton një bastisje në një laborator droge që vë në lëvizje një sërë ngjarjesh të paparashikueshme dhe fatale.