Doctor Strange (2016)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Doctor Strange (2016)

7643
Viti: 2016 Cilësia: HD

Përshkrimi

Një neurokirurg ndërmerr një udhëtim me shpresën për të shpëtuar profesionin e tij pas një aksidenti, por çdo gjë merr një tjetër rrjedhë. Stiven Streinxh ndërmerr një udhëtim drejt arteve mistike dhe zbulon që ka dhe mënyra të tjera për të shpëtuar jetë.