Despicable Me 3 (2017)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Despicable Me 3 (2017)

1633
Viti: 2017 Cilësia: HD

Përshkrimi

Gru takohet me vëllain e tij binjak, simpatik, të gëzuar dhe më të suksesshëm, i cili dëshiron të bashkohet me të për një goditje të fundit kriminale.