Descendants 2 (2017)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Descendants 2 (2017)

1562
Viti: 2017 Cilësia: HD

Përshkrimi

Mali kthehet në Ishullin e të humburve për të gjetur armiken e saj Uman, vajzën e Ursulas që bashkëpunon me Harryn, djalin e Kapitenit Hook dhe Gilin, djalin e Gastonit.