Delibal (2015)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Delibal (2015)

10928
Viti: 2015 Cilësia: HD

Përshkrimi

Delibal "Mjalt helmues" një romance mes dy të dashuruarve a do të lulëzoj e ardhmja në baze të dashurisë apo karrierës, si do gjejnë veten që të vendosin se si duhet të jetojnë? Ndiqni filmin për më shumë dhe përjetoni emocionet që përcillen përmes tij.