The Dark Tower (2017)

Loading...

The Dark Tower (2017)

3454
Viti: 2017 Cilësia: HD

Përshkrimi

Qitësi i fundit, Roland Deshein, ka ngecur në një luftë me Uollter O'Dim, i njohur ndryshe dhe si Njeriu me të zeza. Rolandi i përket një urdhri që mbron Kullën e Errët e cila ruan universin nga djajtëqë ndodhen jashtë kufirit të tij.