Daddy’s Home 2 (2017)

Loading...


Loading...

Daddy’s Home 2 (2017)

358
100 min
Viti: 2017 Cilësia: HD

Përshkrimi

Duke qenë se më në fund e pranuan ekzistencën e njëri-tjetrit, Bred dhe Dasti tani duhet të merren gjatë pushimeve me baballarët e tyre të bezdisshëm.