A Cinderella Story: If the Shoe Fits (2016)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

A Cinderella Story: If the Shoe Fits (2016)

6932
92 minuta
Viti: 2016 Cilësia: HD

Përshkrimi

Një version modern i historisë së Hirushes, e cila është jetime, që i shërben njerkës së keqe dhe dy motrave të saj. Hirushja tani ka një ëndërr të marrë pjesë në shfaqjen muzikore të Resorteve Rojal ku do të këndojë pranë yllit të muzikës Rid Test.