Bridget Jones’s Baby (2016)

Loading...

Bridget Jones’s Baby (2016)

6766
Viti: 2016 Cilësia: Full HD

Përshkrimi

Përqendrimi i Brixhit në jetën e saj si beqare dhe në profesionin e saj ndërpritet kur ajo mbetet shtatzëne, por me një problem... ajo ishte vetëm 50 % e sigurt për identitetin e babit të fëmijës së saj.