The Boy in the Striped Pajamas (2008)

Loading...

The Boy in the Striped Pajamas (2008)

10749
94 min
Viti: 2008 Cilësia: HD IMDb: 7.8

Gjatë Luftës së Dytë Botërore, një histori e parë nëpërmjet syve të pafajshëm të Brunos, djali tetë-vjeçar i një komandanti gjerman në një kamp përqendrimi, që krijon një miqësi të ndaluar me një djalë hebre nga ana tjetër e gardhit. Miqësi që ka ngjarje të papritura dhe pasoja befasuese.