The Book Thief (2013)

Loading...

The Book Thief (2013)

7969
131 min
Viti: 2013 Cilësia: HD IMDb: 7.6

I bazuar në librin e dashur best-seller, Hajdutja e Librave tregon historinë e një vajze të re të jashtëzakonshme të dërguar për të jetuar me një familje adoptuese në Gjermaninë e Luftës II Botërore. E intriguar nga libri i vetëm që ka sjellë me vete, ajo fillon të koleksionojë libra ndërsa i gjen. Me ndihmën e prindërve të saj të rinj dhe një të ftuar sekret poshtë shkallëve, ajo mëson të lexojë dhe krijon një botë magjike që i frymëzon të gjithë.