Blood Out (2011)

Loading...

Blood Out (2011)

1984
Viti: 2011 Cilësia: HD IMDb: 4.6

Kur detektivet e qytetit te madh refuzojnë të investigojnë me te tej vrasjen qe kishte lidhje me bandat te vëllait te tij, Sherifi i qytetit të vogël Majkell Spenser heq dore nga dinstiktivi dhe shkon ne fshehtësi për të gjetur vrasësin dhe të hakmerret për vdekjen e vëllait.