Blair Witch (2016)

Loading...

Blair Witch (2016)

6336
89 minuta
Viti: 2016 Cilësia: HD IMDb: 5.3

Pasi zbuloi një video ku ka pamje të asaj që mund t'i ketë ndodhur së motrës, Hedhërit, Xhejmsi dhe miqtë e tij i drejtohen pyllit, që mendohet se është i mallkuar nga një shtrigë. Ky është një udhëtim drejt të panjohurës dhe kërkimit të së vërtetës.