Battle Drone (2018)

Loading...

Battle Drone (2018)

2215
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 4.8

Një grup mercenarësh të aftë e gjejnë veten të tradhëtuar nga qeveria amerikane dhe janë të detyruar të luftojnë rrugën e tyre nga një ekip i ri dhe vdekjeprurës i njeriut dron.