Barefoot (2014)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Barefoot (2014)

7171
Viti: 2014 Cilësia: HD

Përshkrimi

I konsideruar si “Delja e zezë” biri i një familje të pasur takon një paciente të re psikike e cila është rritur në mënyrë të izoluar gjatë gjithë jetës së saj. Ai e merr vajzën e re dhe naive në martesën e vëllait të tij.