Back in the Day (2016)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Back in the Day (2016)

4802
121 min
Viti: 2016 Cilësia: HD

Përshkrimi

Pasi i vdes e ëma, Entoni, një djalosh i ri që ëndërron të bëhet boksier, do të ndihmohet nga një mafioz. Do të jetë mjaft e vështirë që ai të arrijë majat dhe shpesh herë do të vihet në pikëpyetje nëse do t’ia dalë. Por vendosmëria dhe guximi do e ndihmojnë atë të arrijë suksesin që gjithmonë ka ëndërruar.