Atomic Blonde (2017)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Atomic Blonde (2017)

708
Viti: 2017 Cilësia: HDRip

Përshkrimi

Një agjente zbulimi e MI6-ës dërgohet me mision në Berlin gjatë Luftës së Ftohtë për të zbuluar vrasjen e një agjenti dhe për të marrë listën e humbur të agjentëve që bënin lojë të dyfishtë.