Assassin’s Creed (2016)

Loading...

Assassin’s Creed (2016)

9064
Viti: 2016 Cilësia: HD

Përshkrimi

Kur Kallum Linç eksploron kujtimet e paraardhësit të tij, Agilarit, dhe fiton aftësitë e një Vrasësi Mjeshtër, ai zbulon që është pasardhës i shoqërisë sekrete të vrasësve.