Artificial Paradises (2012) +18

Loading...

Artificial Paradises (2012) +18

293
96 min
Viti: 2012 Cilësia: HD IMDb: 6.5

Dy shoqe vizitojnë një festival të madh në një plazh në Brazil dhe vendosin të bëjnë qejf. Ato rebelohen me muzikën, alkoolin, drogën dhe me pasditen e nxehtë që kalojnë bashkë. Ato takojnë gjithashtu një djalë të ri dhe gjërat nuk mund të shkojnë më mirë. A mund të zgjasë kjo parajsë?