Ardor (2014)

Loading...

Ardor (2014)

6342
101 min
Viti: 2014 Cilësia: DVD

Përshkrimi

Drejtësia e më të dobëtëve: Një njeri misterioz shfaqet nga pyjet argjentinase për të ndihmuar një fermer të varfër dhe vajzën e tij, të cilët kërcënohen nga një bandë mercenarësh të punësuar për t'i detyruar ata të shesin tokën e tyre dhe për t'i marrë pronën.