Anonymous a.k.a. Hacker (2016)

Loading...

Anonymous a.k.a. Hacker (2016)

10557
95 minuta
Viti: 2016 Cilësia: HD

Përshkrimi

Aleks Daniliuk është një adoleshent që mëson marifetet e programimit kompjuterik. Kur familja e tij fillon të ketë probleme financiare, ai i futet jetës së krimit në internet dhe vjedhjes së identiteteve, i mbushur me inat për bankat. Gatë rrugës njihet me Sajin, një batakçi rrugësh i cili e prezanton me shkëmbimin në tregun e zi, dhe me Kirën, një hakere të re e cila nuk është vërtet ajo që duket.