American Sniper (2014)

Loading...

American Sniper (2014)

14318
Viti: 2014 Cilësia: HD IMDb: 7.3

Saktësia e snajperistit të Forcave Speciale Chris Kyle shpëtoi jetë të panumërta në fushën e Betejës dhe kjo e shndërroi atë në një legjendë. Megjithatë, pasi kthehet në shtëpi, pranë familjes së tij, Chrisi kupton se nuk mund ta lërë luftën pas.