All Eyez on Me (2017)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

All Eyez on Me (2017)

1419
Viti: 2017 Cilësia: HD

Përshkrimi

All Eyez on Me (Gjithë Sytë mbi Mua) është një film biografik mbi jeten e Tupak Shakur, aktorit, raperit, poetit dhe aktivistit për të drejtat e njerëzve me ngjyrë.