Alien: Covenant (2017)

Loading...

Alien: Covenant (2017)

6089
Viti: 2017 Cilësia: HD

Përshkrimi

Ekipi i një anijeje koloniste, drejtuar në një planet të largët, zbulon një parajsë të paeksploruar me një kërcënim përtej imagjinatës së tyre dhe duhet të tentojnë një arratisje pikëlluese.