Ae Dil Hai Mushkil (2016)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Ae Dil Hai Mushkil (2016)

5843
Viti: 2016 Cilësia: HD

Përshkrimi

Kjo histori eksploron dashurinë, format që merr, mënyrat se si na ndryshon dhe rrugën e lodhshme drejt së cilës na çon. Është udhëtimi i dy personazheve, Alizeh dhe Ajan të cilët ecin nëpër jetë, dashuri dhe thyerje zemre.