A Pure Formality (1994)

Loading...

A Pure Formality (1994)

1574
Viti: 1994 Cilësia: HD IMDb: 7.8

Onoff është një shkrimtar i njohur i cili nuk ka publikuar ndonjë libër të ri për mjaft kohë dhe është bërë një i vetmuar. Kur ai kapet nga policia në një natë të stuhishme, pa identifikim...