88 Minutes (2007)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

88 Minutes (2007)

1627
Viti: 2007 Cilësia: HD

Përshkrimi

Kur një vrasës serial të cilin ai arriti ta gjente dhe ta vinte pas hekurave del në liri, një psikolog i policisë shkencore dhe pedagog i njohur merr një telefonatë duke e lajmëruar se ka 88 minuta jetë...