7 Hours to Go (2016)

Loading...

7 Hours to Go (2016)

7823
Viti: 2016 Cilësia: HD IMDb: 5.9

Arjuni do të shkojë për të takuar të fejuarën e tij në Gjykatën e Lartë, por e fejuara e tij do të vritet atje. Ai do të marrë peng 7 persona dhe do t'i japë një limit prej 7 orësh për të gjetur vrasësin një policeje nga një qytet tjetër.