31 (2016)

Loading...

31 (2016)

7097
Viti: 2016 Cilësia: HD

Përshkrimi

Pesë punëtorë karnavasesh rrëmbehen dhe mbahen peng në një ndërtesë të braktisur, si ferr, ku detyrohen të luajnë një lojë të dhunshme, qëllimi i të cilës është të mbijetosh 12 orë kundër një grupi klounësh të dhunshëm.