3 Idiots (2009)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

3 Idiots (2009)

11730
Viti: 2009 Cilësia: HD

Përshkrimi

Dy miq të fillojnë një kërkim për një mik të humbur. Në këtë udhëtim, ata ndeshen me një bast të gjatë të harruar, një martesë që ata duhet të prishin, dhe një funeral që del jashtë kontrollit.