24 (2016)

Loading...

Loading...

24 (2016)

6558
Viti: 2016 Cilësia: HD

Përshkrimi

Një shkencëtar shpik një makinë kohe, e cila çon në një konflikt midis vëllait të tij binjak dhe djalit të tij. Koha është e vetmja gjë që njeriu nuk mund ta kontrollojë... po sikur dikush ta ketë fuqinë?