1920 London (2016)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

1920 London (2016)

4841
120 min
Viti: 2016 Cilësia: HD

Përshkrimi

1920 London. Kur burri i saj sulmohet nga një magji e zezë, princesha Shivangi duhet t'i kërkojë ndihmë ish të dashurit të saj, të cilin e futi në burg para disa vitesh dhe i cili është kthyer në një mjeshtër gjatë kohës në burg.