13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (2016)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (2016)

9349
Viti: 2016 Cilësia: Full HD

Përshkrimi

Në shtator të vitit 2012 militantë islamikë sulmojnë konsullatën amerikane në Libi, ku vritet ambasadori Stivens. Që nga ky moment, ushtarët dhe personeli do të luftojnë për 13 orë të gjata për të shpëtuar nga vdekja. Bazuar në histori të vërtetë.