12 Rounds 2 (2013)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

12 Rounds 2 (2013)

4931
Viti: 2013 Cilësia: Blu-ray

Përshkrimi

Nick Malloy eshte nje mjek ambulance te cilit po i bejne nje loje vdekjeprurese me 12 raunde. Me shume pak kohe ne dispozicion dhe me jeten e gruas ne duart e tij ai duhet te zbuloje menyren se si ti shpetoje gjithe kesaj.