12 Angry Men (1957)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

12 Angry Men (1957)

2749
96 min
Viti: 1957 Cilësia: HD

Përshkrimi

Një anëtar jurie në një gjyq vrasjeje, ia del mbanë dalëngadalë t'i bind të tjerët se "rasti" nuk është aq i qartë, siç dukej në gjykatë.

  • Alban Islami

    thank you

  • Alban Loku

    Do ishte mire qe ne description te jepnit dhe aktoret kryesor.

  • TF07

    E vendosni dot filmin VERTIGO me titra shqip. Ju lutem