10,000 BC (2008)

Loading...

10,000 BC (2008)

7439
Viti: 2008 Cilësia: Full HD

Përshkrimi

Në vitin 10.000 para Krishtit, një gjahtar humbet gruan e tij nga një luftëtar i keq, kështu që mbledh së bashku një ushtri masive për të përshkuar shkretëtirën duke luftuar gjithë sjelljet e njeriut dhe të kafshëve vetëm e vetëm për të zbuluar një qytetërim të humbur dhe për të planifikuar një shpëtim të guximshëm.